2011: De Marine IV (en een enkele Markies)

De kapiteinspakken worden weer van stal gehaald voor de vaste vrijdagavond, waarbij alleen Johan ontbreekt. De Katjeskelder dient wederom als uitvalsbasis. Hoewel Sietse kampt met hoofdpijn gaat hij toch mee. Als potbeheerder heeft hij de kans om het rustig aan te doen, maar die kans laat hij liggen. Het dieptepunt is cola-malibu o.i.d. Het hoogtepunt is dan weer dat Sietse zelf de tol betaald voor het wat onsamenhangende bestelgedrag. De kapiteinspet heeft hij achterin de taxi als kotszak bij de hand, maar gelukkig weet hij het te rekken tot Oosterhout. Jan B. schuift in Polly onverwacht alsnog aan, maar ook hij weet het gezelschap niet naar een uitgelaten stemming te tillen. De vrouwelijke collega van Marcel lukt dat ook al niet, zodat de avond toch een beetje als een nachtkaarsje uitgaat.

Gelukkig brengt de zaterdag veel kaartgeluk en natuurlijk de nabeschouwing, waarin vooral The Shadow een hoofdrol speelt.

Slechts een klein gezelschap (Hans, Klaas, Ramon en Eddie) is zaterdagavond weer present. Eddie neemt de taxi  van Oosterhout naar Tilburg om na welgeteld één biertje allereerst de befaamde woorden te spreken 'Ik ken mezelf het beste', vervolgens een deel uit de pot op te eisen en tenslotte alleen een taxi terug te nemen naar Oosterhout. Later - bij het zaalvoetbal - gaf Eddie te kennen dat hij er de woensdag erna weer was. Waarop werd geconcludeerd dat het wel een hele lange taxirit was...

Kortom, ook de zaterdag was geen doorslaand succes

Conclusie: volgend jaar alleen de vrijdag, en dan een uitgelaten stemming meebrengen a.u.b.