2008: De Marine II

Het succesvolle Kapiteinspak wordt in 2008 nogmaals uit de kast getrokken. Sietse (ziek), Johan (andere prioriteiten) en Jan W. (al in voorbereiding op een vakantie) haken af. De herenlunch start met vier deelnemers, Hans en Jan B. schuiven pas aan als de rest de koffie al heeft besteld. Jan B. gaat bijna over zijn nek van de wc-eend parfum van enkele Oosterhoutse dames. Het vakantiehuisje in Oosterhout is prima, de afstand tot Tilburg valt tegen. Breda valt echter af dankzij Klaas, die al afspraken met collega's heeft gemaakt in Tilburg. De zonnebriltip bereikt helaas weer niet de gehele groep.

En het carnaval? De korte tijd na de skitrip leidt tot veel afzeggingen voor de zaterdag. Iedereen moet dus pieken op de vrijdag, en dat gebeurt dan ook. Wederom een leuk feestje gevierd. Marcel zoekt naar Roodkapjes en krijgt 'hulp' van Jan B. 'Ik stel je even voor aan Marcel, hij is Roodkapje-fetisjist'. Eddie voert weer eens langdurige gesprekken en eindigt op de grond. Jan B. is gelukkig solidair. Klaas drinkt met collega's iets te enthousiast 'in' en piekt daardoor te vroeg.  Ramon is gelukkig als hij weer eens op 32 wordt geschat. En Hans komt naar eigen zeggen niet echt lekker in de avond en is vooral blij de blauwharige vriendinnen van Sietse te hebben gespot.

Op zaterdagmorgen staat iedereen vrij fit op, Jan B. maakt engels ontbijt, Hans & Eddie ruimen het huisje op en Ramon brengt Marcel naar Tilburg en zijn auto. Daar blijken parkeerboetes vrijwel net zo duur als een taxiritje Tilburg-Oosterhout. Volgend jaar weer.