Ellemeet

Voor sfeer een twee (tenzij je van oranje plastic stoelen houdt), maar verder van alle praktische noodzakelijkheden voorzien: de Klaverweide in Ellemeet. Een heuse groepsaccommodatie waar vooral de dertien kinderen zich vermaakten (geen Nintendo-weekend deze keer). Met voor het eerst Jan B. in het gezelschap, helaas (nog) zonder kinderen. Maar met Maartje. Dat dan weer wel.

Behalve een strandwandeling ook dit jaar weinig activiteiten. Wel strand, natuurlijk, en dat is altijd goed. Verder relaxen met Wordfeud en een eerder gespeeld gezelschapsspel, dat door de dames onreglementair werd gewonnen (gelukkig wordt dit alleen door de mannen gelezen). En - memorabel - Sjef Stuntpiloot dat door Eddie dik werd verloren, ten koste van heel veel Schrobbelaer. Gelukkig kan hij wel wat hebben....

Qua eten weer een traditioneel hap-snap-buffet waar sommigen zich iets anders van voorgesteld hadden en - door het ontbreken van enige leiding, sturing danwel planning - met (helaas) koude coquilles en geen zalm in bladerdeeg, die ons overigens vooraf wel met veel bombarie was beloofd.  Vermeldenswaard is de meegebrachte varkenspoot van Jan B. en de Champagne. En natuurlijk (in een andere categorie) de aankondiging 'ik word grote zus' van Yanne.

Volgend jaar geen strand maar Limburg.