Domburg 

1. Huisvesting 

Twee kersverse geboortes in het laatste kwartaal van 2004 maakten een lange reis onwenselijk en dus werd de nostalgische boerderij vol verassingen in Oostenrijk ingeruild voor twee hypermoderne bungalows in Zeeland. Het organisatiekoppel Johan & Ingrid maakte eerder in het jaar reeds een verkenningsreis en concludeerde dat Domburg aan alle voorwaarden voldeed. Ondanks de kindvriendelijke entourage ontbraken Ramon & Hetty; door hen werd sneeuw op de bestemming geëist waarna ze met schoonfamilie naar Ellmau afreisden. De schuld zou worden afgekocht met een vuurwerkpakket, dat helaas nog steeds niet is ontvangen. Een agressieve griepaanval vertraagde de aankomst van Marcel & Agnes met een dag. Ze zouden het hele weekend deze tegenslag niet meer te boven komen. 

2. Activiteiten

Daar waar in Breitenbach (no kids) het gezelschap het van elkaar moest hebben, werd hier de aandacht toch vooral opgeëist door het nadrukkelijk aanwezige kleine grut. De dag werd ingevuld met kinderwagenwandelingen naar supermarkt, dorpskern en uiteraard het strand. (Over)vermoeidheid bij enkele aanwezigen was eveneens niet bevorderlijk voor het ondernemen van inspannende activiteiten. 

Wat rest zijn herinneringen aan het inmiddels klassieke gezelschapspel Koehandel (de introductie van Osso-boeko) en de eveneens tot traditie verheven manvrouw competitie. Dit keer uitgevochten middels Triviant, en uiteraard trokken de superieure mannen de winst naar zich toe. Een partijtje voetbal op een net ingezaaid maar drassig veldje ontaarde in een modderbad en werd door conditiegebrek van Sietse vroegtijdig stopgezet en niet meer hervat.

3. Eten 

Qua eten is de traditionele gourmet-avond op de 31e het vermelden waard, zij het alleen door de introductie van de Gourmetkoekoek! 

4. Foto's